Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Data Computer Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Terminale mobile PDA
Brand
M3+, TDS, NOMAD, RECON, RANGER
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DATA COMPUTER distribuie terminale mobile PDA pentru aplicatii industriale, ideale pentru firme si persoane care doresc mobilitate si comunicare in activitatea de teren, in special pentru domenii precum logistica in depozite si magazine, distributia de produse, electricitate, gaz metan si transporturi, silvicultura si prelucrarea lemnului, constructii, militar, politie rutiera, administratie locala si centrala, etc.

1. M3+, un terminal mobil „super slim” care are incorporate o multime de functii avansate. Noul PDA model M3+ vine echipat cu un scanner pentru codurile de bara, WLAN, Bluetooth, camera foto si module integrate de voce si date GSM/GPRS/EDGE.

Produsul a fost evaluat la un grad de protectie IP 64 si il puteti scapa pe jos de la o inaltime de pana la 1,5 metri. La numai 250 de grame, este unul dintre cele mai usoare dispozitive de acest gen. Display-ul este de tip touchscreen, iar tastatura ergonomica este iluminata, astfel incat puteti folosi PDA-ul chiar si in conditii vitrege.

Sistemul de operare instalat pe M3 este Windows Mobile CE.NET 5.0 / Windows Mobile 5.0, care impreuna cu un procesor Intel X-scale la 400 MHz / 520 MHz, asigura procesare in timp real, multimedia si capabilitati de navigare.

Design-ul lui M3 asigura protectia impotriva prafului, a umezelii si a temperaturilor extreme, de la -20 de grade pana la +50 de grade Celsius.
Este potrivit tuturor activitatilor unde se colecteaza date de pe teren, prelucrare primara a acestor date si transferul acestora prin EDGE/GPRS sau retele de date private (VPN) spre servere cu baze de date pentru prelucrari in timp real.

2. TDS Nomad este dotat cu toate elementele necesare unui PDA pentru lucrul pe teren. In plus fata de elementele integrate ca Bluetooth, GPS si WLAN, TDS Nomad este disponibil cu GPRS / EDGE, camera foto digitala si scanner de cod de bare incorporate. Avand putere mai mare de procesare si suficienta memorie SDRAM si Flash, el este perfect pentru toare aplicatiile mobile, inclusiv grafice detaliate, navigare sau aplicatii software ce realizeaza calcule complexe.

Ca un adevarat PDA de teren, TDS Nomad respecta standardul militar riguros MIL-STD-810F pentru cazaturi, vibratii, umiditate, altitudine si temperaturi extreme. El are un grad de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este complet etans fata de apa si praf.

Nomad vine cu un procesor puternic 806MHz Marvell PXA320 X-scale, 128MB DDR SDRAM si pana la 2Gb de memorie Flash.

Nomad vine cu Windows Mobile 6 preinstalat, permitand rularea aplicatiilor utilizate cele mai frecvent, incluzand o gama variata de software pentru aplicatii specifice industriei.

Terminalele mobile sunt disponibile cu numeroase optiuni si accesorii: RFID kit, kit auto, cablu interfata seriala, husa protectie, etc.
Pentru lista completa de optiuni si accesorii si pentru detalii tehnice si comerciale, va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Din Gura in Gura