Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Data Computer Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem marcare, gestiune lemn, placute marcare, etichete
Brand
SIGNUMAT,  placute marcare lemn
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistem marcare, gestiune si numerotare, placute marcare, etichete, lemn, arbori, busteni, cherestea, clupa forestiera, clupe forestiere, dendrometru, hypsometru, masurare inaltimi, unelte, sisteme anticrapatura, silvic, forestier, vopsea spray, creta forestiera fluorescenta, prelucrare lemn.

DATA COMPUTER SRL este unicul importator in Romania al sistemului SIGNUMAT de marcare, numerotare si gestiune a lemnului - marcare busteni, arbori, cherestea cu placute din plastic.

Sistemul SIGNUMAT de numerotare si gestiune a lemnului este recomandat pentru:
- administratori de paduri, privati sau de stat,
- firme pentru exploatarea si prelucrarea lemnului;
- gestiune in depozite de lemn ( busteni, cherestea).

Sistemul beneficiaza de experienta primului producator din lume de sisteme de numerotare si gestiune a materialului lemnos cu ajutorul placutelor din plastic, simple sau cu cod de bare.

Avantajele sistemului SIGNUMAT:

- Gestiune simpla si un control exact al intrarilor, iesirilor si stocurilor de busteni si cherestea din lemn de esenţa moale, tare si lemn ingheţat; elimina marcarea clasica cu creion, creta sau vopsea.

- Numarul unic aplicat fiecarei piese din lemn (arbore, bustean sau cherestea) permite identificarea acesteia oriunde s-ar afla, de la sortarea primara din padure, pe rampa de incarcare, in mijloacele de transport si in depozite.

- Prin utilizarea placuţelor de diferite culori se executa o sortare eficienta pe clase de calitate a bustenilor si o usoara recunoastere a acestora in orice depozit.

- Personalizarea placuţelor cu numele si /sau sigla firmei permite recunoasterea foarte usoara a bustenilor proprietate a societaţii si este reclama gratuita in locuri de exploatare si mijloace de transport.

Politica de preturi a firmei DATA COMPUTER SRL este mereu in avantajul clientilor.

Produsele au cel mai ridicat raport pret / performanta de pe piata.

Pentru orice informatii de ordin tehnic sau comercial, va rugam sa ne contactati.
Din Gura in Gura